/ / Новини

Регионална библиотека „Гео Милев“ – гр. Монтана Ви предлага богато разнообразие от нови книги, закупени по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност“. Новите книги са от всички отрасли на знанието: художествена литература за деца и възрастни; хуманитаристика; специализирани материали в помощ на учениците; справочна и научна литература, съобразно профила на библиотеката.
Наличните заглавия може да разгледате в нашия електронен каталог на адрес e-catalog.montanalib.com.
В него може да направите Вашите търсения за заглавия на книги, статии, периодични издания, както и търсения за некнижни носители на информация.
Напомняме Ви, че РБ „Гео Милев“ – гр. Монтана предлага на своите потребители възможност за онлайн обслужване посредством Модул „Моята библиотека” – персонално пространство за регистрираните читатели. Модулът дава възможност за изпращане на онлайн заявки, за презаписване и запазване на библиотечни документи.
За достъп до онлайн услугите е необходимо да сте регистрирани потребители на библиотеката за настоящата година и да имате читателски номер и парола. При посещение в отдел “Заемна за възрастни“, поискайте Вашия персонален читателски номер и парола, за да ползвате информационния масив на РБ „Гео Милев” онлайн.
Очакваме Ви!

Share this Post